Interaktivní Hřiště,
učení a hra
v pohybu

Co je iHřiště?

iHřiště je aplikace, se kterou se můžete zábavně vzdělávat, hrát si a hýbat se zároveň. Ukrývá v sobě ale mnohem víc! Využijete ho k modernizaci dětského hřiště, digitalizaci školní výuky nebo oživení programu na jakékoliv akci. Od firemních eventů až po soukromé oslavy.


Chci vědět více

Komu je iHřiště určené?

Interaktivní Hřiště se skvěle hodí všude tam, kde chcete rozproudit zábavu; do škol, na dětská hřiště, na přírodní naučné stezky, na společenské akce, do obchodních center, do parků i na sportoviště... míst a příležitostí, kde můžete iHřiště využít, je zkrátka nespočet.

Školy

Výuka, co baví celou třídu? Proč ne?! Díky iHřišti můžete mít vlastní interaktivní učebnu, která oživí i nudné předměty. Přesunout se s ním můžete kamkoliv po škole nebo ven na čerstvý vzduch!


zjistit více

Municipality

Využijte potenciál vašeho města na maximum a oživte jakoukoliv lokalitu. Interaktivní Hřiště se přizpůsobí vašim potřebám a za nízký budget nabídne spoustu aktivit s předpřipraveným obsahem i prostorem pro vlastní tvorbu.


zjistit více

Další využití

Vyšperkujte program na své akci. Díky iHřišti získáte aktivitu na míru, která je jednoduchá na obsluhu i údržbu. Stačí rozmístit puky a vyzvat účastníky ke hřes


zjistit více

Hráči

Mobilní aplikace nabízí přitažlivou zábavu nejen dětem, ale i dospělým a nadšencům do sportovních aktivit. Těšit se můžou na interaktivní, edukativní i sportovní hry, díky nimž využijí čas na telefonu smysluplně.


zjistit více

Jak hrát

Pravidla jsou jednoduchá. Najdete nejbližší iHřiště na naší mapě, stáhnete si aplikaci iHřiště a vydáte se do dané lokality. Spustíte aplikaci, vyhledáte jeden z osmi puků a plníte úkoly objevující se na displeji telefonu. Postupně obejdete všechna stanoviště a dokončíte hru co možná nejrychleji a s co nejvyšším skóre.


Zjistit více

Proč si vybrat iHřiště?

Interaktivní Hřiště využívá technologii,
kterou jinde nenajdete.

 

Zábavná atrakce, co u dětí pěstuje lásku k pohybu už od útlého věku.

 

Efektivní využití každého prostoru – na provoz nepotřebujete velkou plochu.

 

Digitální pomůcka, která předává vědomosti hrou a motivuje k překonávání limitů.

 

Spoustu aktivit i s relativně nízkým budgetem.

 

Flexibilní řešení, které se přizpůsobí vašim potřebám.

 

Okamžité oživení lokací s nízkou návštěvností.

Kde iHřiště najdete?

Nová iHřiště rostou po všech koutech Česka i za hranicemi každým dnem. Nakoukněte do mapy, najděte nejbližší lokaci a vydejte se za dobrodužstvím!

Otevřít mapu

Chcete iHřiště?

Máte zájem o Interaktivní Hřiště? Pošlete nám zprávu, rádi vám pomůžeme s realizací na míru.

Kontaktovat

Seznamte se s iHřištěm ve zbrusu novém kabátě!

iHřiště nikdy nespí. Šlápli jsme do brandu i do vizuálu. Pustili jsme se do dalšího vývoje aplikace i expanze iHřiště do ciziny. A máme pro vás spoustu dalších zajímavých novinek, o které se rádi podělíme. Čtete dál!

Zjistit více
Seznamte se s iHřištěm ve zbrusu novém kabátě!

Říčany si zamilovaly iHřiště. A to jak v mobilní, tak ve statické formě!

Říčany můžeme bez nadsázky titulovat městem Interaktivních Hřišť. Nevěříte? Přesvědčte se na vlastní oči. A pokud to do Středočeského kraje máte trochu z ruky, přečtěte si o iHřištích v Říčanech aspoň u nás na blogu.

Zjistit více
Říčany si zamilovaly iHřiště. A to jak v mobilní, tak ve statické formě!

Hit mezi Interaktivními Hřišti? Zajeďte si do Hradce!

V Hradci Králové už dlouho vědí, že mít iHřiště = vyžití pro děti i dospěláky. Zajímá vás, jak obohatilo tamní veřejné prostory a školy? Přečtěte si naši mini refku a třeba zjistíte, že by se hodilo i do vašeho města.

Zjistit více
Hit mezi Interaktivními Hřišti? Zajeďte si do Hradce!